Επιλέξτε γλώσσα:

Δραστηριοτητες

 

Κασσανδρα χερσονησος- παραλιες


Στην χερσόνησο της Κασσάνδρας υπάρχει πληθώρα από μαγευτικές παραλίες. Θα μπορούσε κανείς να βρει παραλίες με οργανωμέναbeach bars ή αν ψάχνει για κάτι διαφορετικό, υπάρχουν πολλές ήσυχες παραλίες για μοναχικές αποδράσεις.

 

 

 

 

 

ΠΑΓΟΠΟΙΕΙΟ BEACH BAR


Θέλοντας να σας δώσουμε την ευκαιρία να ανακαλύψετε περισσότερο τις ομορφιές της Κασσάνδρας , σας προτείνουμε να επισκεφτείτε το Beach bar μας ΠΑΓΟΠΟΙΕΙΟ στην Σίβηρη όπου μπορείτε να απολάυσετε το μπάνιο σας στο υπέροχο περιβάλλον του είτε να ξεφαντώσετε στα πολύ επιτυχημένα βραδινά πάρτι που διοργανώνονται αρκετά συχνά. Ως πελάτες του ξενοδοχείου μας έχετε 10% έκπτωση. Κάνοντας κλίκ στην εικόνα μπορείτε να δείτε την σελίδα του Παγοποιείου.

 

 

Σπηλαιο Πετραλώνων


Το Σπήλαιο Πετραλώνων βρίσκεται περίπου ένα χιλιόμετρο από το χωριό Πετράλωνα Χαλκιδικής, Μακεδονίας. Είναι ανοικτό για το κοινό από το 1979. ΣΤο σπήλαιο ανακαλύφθηκαν από τον Άρη Πουλιανό τα ίχνη του κατοίκησης Αρχανθρώπων 700.000 περίπου χρόνια, κατ' εκτίμηση του ίδιου των αρχαιότερων Ευρωπαίων προγόνων που έχουν βρεθεί μέχρι σήμερα.

 

 

Μαυρομπαρα Λιμνη


Βρίσκεται στο διπλανό χωριό από την Χανιώτη, στο Πολύχρονο, στα 300μ ύψος και περίπου 3 χλμ από τον κεντρικό επαρχιακό δρόμο. Μια λίμνη γλυκού νερού με συνολική επιφάνεια 2,200 τ.μ. όπου βρίσκουν καταφύγειο 2 σπάνια ήδη χελώνας νερού που ανήκουν στις οικογένειες ” Emydidae ” ” emys orbicularis ” και ” Mauremys caspica “. Αξίζει κανείς να την επισκεφτεί και να θαυμάσει από κοντά την σπάνια ομορφιά της.

 

Θεσσαλονίκη


Μια καλή ευκαιρία είναι να πραγματοποιήσει κάποιος ημερήσια εκδρομή στην Θεσσαλονίκη (90ΚΜ) και να γνωρίσει τα αξιόλογα μνημεία της πόλης όπως τον Λευκό Πύργο, τα Κάστρα, Την Εκκλησία του Αγίου Δημητρίου και πολλές ακόμα πρωτοχριστιανικές εκκλησίες σαν Τον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας καθώς και διάφορα μουσεία όπως το Αρχαιολογικό. Επίσης μπορεί να επισκεφτεί τα πολυάριθμα καταστήματα και εμπορικά κέντρα.

 

 

 

Άγιο Όρος


Μια ιδιαίτερη επιλογή για να θαυμάσει κανείς κάτι διαφορετικό, μέσω των ταξιδιωτικών γραφείων της περιοχής, είναι η μίνι κρουαζιέρα στο Άγιο Όρος που ξεκινάει από το λιμανάκι της Ουρανούπολης, στην Τρίτη χερσόνησο. Με τον Τρόπο αυτό μπορεί κανείς να θαυμάσει ένα θέαμα μοναδικό και δίνεται η ευκαιρία για μια ξεχωριστή εμπειρία , ιδιαίτερα στις γυναίκες οι οποίες δεν επιτρέπεται να επισκεφτούν την περιοχή. Το Άγιο Όρος αποτελεί αυτοδιοίκητο τμήμα του ελληνικού κράτους. Βρίσκεται στην χερσόνησο του Άθω της Χαλκιδικής και περιλαμβάνει είκοσι Ιερές Μονές και άλλα μοναστικά ιδρύματα.

 

Μετέωρα


Για τον επισκέπτη που αναζητά νέες εμπειρίες και δεν τον αποτρέπουν οι μεγάλες αποστάσεις, μπορεί να τολμήσει μονοήμερη επίσκεψη στο παγκοσμίως γνωστό σύμπλεγμα των βράχων των Μετεώρων, που είναι χτισμένο στις κορυφές κάποιων από τους βράχους. Είναι σήμερα το δεύτερο πλέον σημαντικό μοναστικό συγκρότημα στην Ελλάδα, μετά το Άγιο Όρος. Αξιοσημείωτο είναι ότι επιβλητικοί αυτοί βράχοι ενέπνευσαν τους δημιουργούς της ταινίας του James Bond. Τα Μετέωρα μπορούν να τα επισκεφτούν και οι γυναίκες.

               

 

Αμφίπολη


Σημάντικό επίσης μνημείο που μπορεί κανείς να επισκεφτεί και ιδιαίτερα ξακουστό, λόγω των πρόσφατων ανασκαφών και ευρημάτων, είναι η περιοχή της Αμφίπολης και συγκεκριμένα ο λόφος Καστά όπως και το αρχαιολογικό μουσείο της περιοχής.
                       

 

 

Στην αρχη